Open/Close Menu Kano, Kürek ve Yelken Branşlarında gençliği yetiştirmek, spora yönlendirmek, spor terbiyesini beden ve ahlaki kabiliyetlerini geliştirmek, konusu ile ilgili çeşitli spor ve yarışmalar düzenlemek, düzenlenmiş olanlara iştirak etmek, amatör spor ile alakalı her yaştaki bireyin spor yapmalarını temin etmek, onları kötü alışkanlıklardan uzaklaşmayı sağlamaktır. Bu kapsamda, kürek, yelken ve kano dallarında faaliyetlerini sürdürmektedir.

 

2023 yılı Türkiye Pirat Ligi ve Pirat Türkiye Şampiyonası

[/slogan]

Türkiye Yelken Federasyonu faaliyet programında yer alan ve 2023 sezonu boyunca Bayramoğlu Balyanoz Koyunda 6 etap olarak start alan Pirat Ligi ve Pirat Türkiye Şampiyonası ödül töreni 10.12.2023 tarihinde Pendik Green Park Otel’de yapıldı.
Kulübümüz sporcularından Uğurkan Yılmaz ve Yağız Aşçıoğlu 2023 Yılı Türkiye Pirat Ligi Genel Klasman ve Gençler Klasmanı 1.lik , 2023 Türkiye Pirat Şampiyonası Genel Klasman ve Gençler KIasmanında 1.lik derecelerini elde ederek toplamda 4 birincilikle 2023 yılı Türkiye Pirat Ligi ve Pirat Türkiye Şampiyonu olmuşlardır.